Offerte aanvragen

HOME / Inspiratie / Groeiproces

Oase Lease Hanging baskets aan lantaarnpalen groeiproces

Groeiproces hanging baskets

aan lantaarpalen

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers geheel met het unieke ‘All-in concept’. Denk daarbij aan de totale uitvoering van een duurzame teelt tot het watergeven. De kwekerij waar de producten van Oase Lease opgekweekt worden is in het bezit van het ‘On the way to Planet Proof’ en het Groenkeurcertificaat. Daarnaast wordt ook gestreefd naar een Cradle to Cradle toepassing van de door onze organisatie te gebruiken producten.

Een product die je in diverse steden, dorpen en gemeentes in Nederland terug ziet zijn de hanging baskets aan lantaarnpalen. De hanging baskets worden in onze eigen kwekerij opgekweekt en zijn kant & klaar bij levering. De Oase Lease bakken zijn zo ontwikkeld dat ze onderin een grote waterbuffering hebben. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de frequentie waarin de bakken worden bijgevuld tijdens hete periodes verhoogd worden.

 

Groeiproces 

Vanaf begin mei is de kas waarin de hanging baskets een ware bloemenzee met alle volop bloeiende baskets. Wanneer de baskets uitgeleverd worden zijn de baskets goed doorgroeit, maar nog niet rijk in bloei en volume. Vanaf de warmte in mei zal de basket volop gaan bloeien tot ver in het najaar. De hanging baskets zijn verkrijgbaar in verschillende bloemcombinaties. Hieronder een video met het groeiproces van de verschillende baskets.

Breed assortiment hanging baskets

Veel steden, dorpen, gemeentes en ondernemers- en winkelverenigingen zien de voordelen en effecten die groen hebben op het straatbeeld. De kleuren en beplanting dragen bij aan het verbeteren van de leefomgeving zowel op het gebied van biodiversiteit als het positief bijdragen aan het gevoel van veiligheid of de aankoopbestedingen in de straat. Oase lease heeft een breed assortiment met diverse hoogtes en grootte van plantenbakken en hanging baskets. Maatwerk in soorten bakken en bloemcombinaties is mogelijk. Bij plaatsing veranderd de sfeer in de straat direct door de vrolijke kleurrijke bloemen.

LEES VERDER OVER

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT