Offerte aanvragen

PROJECT
PURMEREND

‘We zijn trots op onze mooie binnenstad en die zetten we graag kleurrijk op de kaart!
Het centrum is het visitekaartje van de stad en dat verdiend net dat beetje éxtra aandacht’, aldus Lis Reen – accountmanager buitenruimte bij de gemeente Purmerend. 

PROJECT INFORMATIE

Hanging Baskets

Geranium

Purmerend

Explosieve kleuren en vrolijkheid in de

binnenstad van Purmerend

Ook dit jaar zorgen de geranium piramides en hanging baskets in de gemeente Purmerend weer voor een groene en fleurige uitstraling van de binnenstad. Groen is niet alleen voor het beeld van de stad belangrijk, maar is noodzakelijk om de gevolgen van klimaatverandering op te vangen, de natuur in balans te houden en de lucht-, water- en bodemkwaliteit te verbeteren. Groen is een belangrijke factor voor het welzijn van de inwoners. Purmerend wilt een leefbare stad en de stad moet zo ingericht worden dat de leefomgeving nu én in de toekomst aantrekkelijk is. Lis Reen, werkzaam als accountmanager buitenruimte bij de gemeente Purmerend, vertelt hieronder meer over waarom ze gekozen hebben voor bloembakken.

Explosieve kleuren en vrolijkheid

‘We zijn trots op onze mooie binnenstad en die zetten we graag kleurrijk op de kaart! Het centrum is het visitekaartje van de stad en dat verdiend net dat beetje éxtra aandacht. Ook vinden we het belangrijk dat er meer groen en natuur is te zien in de binnenstad, minder grijs en meer groen is ons motto. We kiezen voor de bloembakken van Oase Lease vanwege de explosieve kleuren en de vrolijkheid die ze uitstralen. Want zeg nou zelf, wie wordt er nou niet blij als je die prachtige bloeiers overal door de stad ziet staan?!’ ‘Naast het mooie product, werken we ook graag samen met Oase Lease vanwege de korte lijnen. Het product is goed en de communicatie is snel en toegankelijk. Een goede combinatie voor een fijne samenwerking’ aldus Lis Reen.

 Explosieve kleuren en vrolijkheid in de binnenstad van Purmerend Explosieve kleuren en vrolijkheid in de binnenstad van Purmerend Explosieve kleuren en vrolijkheid in de binnenstad van Purmerend Explosieve kleuren en vrolijkheid in de binnenstad van Purmerend

Watergift (jonge) bomen

Oase Lease verzorgt naast het leveren en onderhouden van de piramides en hanging baskets aan de lantaarnpalen ook het watergift van ca. 1000 (jonge) bomen. Een boom heeft in de eerste drie jaar na planten extra water nodig, Oase Lease biedt hier ondersteuning in en kan gemeentes ontzorgen. Lees hier meer over watergift bij (jonge) bomen.

Explosieve kleuren en vrolijkheid in de binnenstad van Purmerend

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT