Offerte aanvragen

PROJECT
WOERDEN

Ook dit jaar zorgen de bloemproducten van Oase Lease voor een fleurige aankleding van Woerden. De bloempotten XL en hanging basket staan volop in bloei en voegen enorm veel kleur toe aan de straten in de stad. 

PROJECT INFORMATIE

Hanging Baskets

Geranium

Woerden

EEN KLEURRIJK WOERDEN MET OASE LEASE

Ook dit jaar zorgen de bloemproducten van Oase Lease voor een fleurige aankleding van Woerden. De bloempotten XL en hanging basket staan volop in bloei en voegen enorm veel kleur toe aan de straten in de stad. De bloemen zorgen voor een fleurige en groene beleving en dragen daarnaast bij aan een positief straatbeeld in Woerden.

“we horen zeer positieve verhalen, waarbij gepleit wordt voor nog meer bloembakken”

Sjon van der Veen, Biz bestuurslid van SHV (Schoon Heel en Veilig) vertelt: “In Woerden doen we al 10 jaar lang bloembakken aan de lantaarnpalen langs de autoring van de binnenstad. Afgelopen jaar en dit jaar zijn er erg veel overlastplekken, waardoor het autoverkeer Woerden centrum slecht kunnen bereiken als je onbekend bent in Woerden. Om de winkeliers te ondersteunen hebben we dit jaar gekozen voor de bloemen zoveel mogelijk in de winkelstraten te brengen. Vandaar dat we hebben gekozen voor de XL bloemenbakken. Daar heeft Oase Lease ons verdienstelijk bij geholpen.

De service van Oase Lease is dan ook prima, klantvriendelijk en adequaat. Daarnaast horen we zeer positieve verhalen, waarbij gepleit wordt voor nog meer bloembakken. Dus we hebben de goeie snaar geraakt!”

Oase Lease Woerden Hanging baskets en Bloempot XL Oase Lease Woerden Hanging baskets en Bloempot XL Oase Lease Woerden Hanging baskets en Bloempot XL Oase Lease Woerden Hanging baskets en Bloempot XL Oase Lease Woerden Hanging baskets en Bloempot XL Oase Lease Woerden Hanging baskets en Bloempot XL

Hanging baskets en BLOEMPOTTEN XL

Voor de aankleding heeft Woerden gekozen voor de Hanging baskets en de Bloempotten XL. De bloemproducten zijn door de hele stad geplaatst. De hanging baskets zijn verkrijgbaar met verschillende soorten bloemen zoals de Festivalmix, Pink Butterfly, Blue Butterfly, Geranium Rood, Geranium Lila en Geranium Rood/Lila. De Bloempot XL wordt aangeboden met in het midden bloeiende Canna’s met daaronder bloemmixen zoals de Festivalmix, Pink Butterfly, Geranium Rood, Geranium Lila en Geranium Rood/Lila. De bloemen dragen op een kleurrijke manier bij aan de biodiversiteit in de omgeving. De bloemen worden op een duurzame manier onder ‘On the way to PlanetProof’ certificering gekweekt.

Oase Lease Woerden Hanging baskets en Bloempot XL

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT