Offerte aanvragen

HOME / Inspiratie / Bloemenoverzicht

BLOEMENOVERZICHT

FESTIVALMIX – De naam geeft het al aan, de Festivalmix is een feestje. Deze mix van diverse soorten van o.a. surfinia’s en geraniums geven een bombarie aan kleuren. Deze mix geeft de winkelstraat een vrolijke en fleurige uitstraling tot het einde van de zomer.

BLUE BUTTERFLY – De toegepaste mix van planten hebben hoofdzakelijk de tinten blauw en wit. De mix bestaat uit diverse soorten surfinia’s met bidens en aangevuld met geraniums. Hierdoor blijft de uitstraling gegarandeerd mooi tot diep in de herfst. De Blue Butterfly is een ecologische mix, speciaal samengesteld om de biodiversiteit te bevorderen. De bloemen zijn namelijk vriendelijk voor bestuivers en bieden een extra mogelijkheid om nectar en nestmaterialen te vinden in het stedelijke gebied.

Thunbergia Limoen – Met name voor schaduwrijke locaties bieden wij u graag thunbergia’s aan. De Limoenkleurige bloem geeft een fris straatbeeld. Door het zwarte hart in het midden van de bloem wordt deze plant ook wel ‘Suzanne met de mooie ogen’ genoemd. De enorme groeikracht van deze planten staat garant voor een overdaad aan bloemen tot ver in het najaar.

Geranium Rood – Geraniums geven een garandeerde positieve ambiance aan uw omgeving. Geraniums staan bekend om haar sterkte en uitbundige bloei gedurende de hele zomer en tot diep in het najaar. De rode bloemen geven de piramide een krachtige, maar ook romantische uitstraling.

Geranium Lila – Geraniums geven een garandeerde positieve ambiance aan uw omgeving. Geraniums staan bekend om haar sterkte en uitbundige bloei gedurende de hele zomer en tot diep in het najaar. De lila bloemen geven de piramide een krachtige, maar ook fleurige uitstraling.

PINK BUTTERFLY – De toegepaste mix van planten heeft hoofdzakelijk de tinten rosé en wit. De mix bestaat uit diverse soorten surfinia’s met bidens en aangevuld met geraniums. Hierdoor blijft de uitstraling gegarandeerd mooi tot diep in de herfst. De Pink Butterfly is een ecologische mix, speciaal samengesteld om de biodiversiteit te bevorderen. De bloemen zijn namelijk vriendelijk voor bestuivers en bieden een extra mogelijkheid om nectar en nestmaterialen te vinden in het stedelijke gebied.
WINTERGROEN – Voor de donkere wintermaanden bieden wij een wintergroen assortiment aan. Het speciaal samengestelde assortiment wintergroene heesters biedt gedurende de wintermaanden een groene uitstraling, waarbij enkele kleuraccenten zijn toegepast per product. Door gebruik te maken van zowel een zomer- als een winterproduct wordt uw omgeving het jaarrond voorzien van een positieve en fleurige uitstraling.
Thunbergia ORANJE – Met name voor schaduwrijke locaties bieden wij u graag thunbergia’s aan. De oranje bloem geeft een vrolijk straatbeeld. Door het zwarte hart in het midden van de bloem wordt deze plant ook wel ‘Suzanne met de mooie ogen’ genoemd. De enorme groeikracht van deze planten staat garant voor een overdaad aan bloemen tot ver in het najaar.
Solanum Wit – Vanwege haar subtropische afkomst is de Solanum bijzonder goed toe te passen op zonovergoten locaties. De witte trossen van bloemen geven gedurende het gehele zomerseizoen een frisse uitstraling.

Geranium Rood/lila – Geraniums geven een garandeerde positieve uitstraling aan uw omgeving. Geraniums staan bekend om haar sterkte en uitbundige bloei gedurende de hele zomer en tot diep in het najaar. Door de kleuren lila en rood te mixen ontstaat er een speels straatbeeld.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT