Offerte aanvragen

Groene bouwhekken

Groene bouwhekken zijn een ecologisch verantwoorde variant van een traditioneel bouwhek dat is voorzien van levende planten om de uitstraling van bouwplaatsen te verbeteren. Ze dragen niet alleen bij aan een groenere omgeving, maar ook aan social return (SROI) door werkgelegenheid te bieden aan ruim 250 mensen.

Lease échte groene bouwhekken

Lease bij ons groene bouwhekken die niet alleen de esthetiek van bouwplaatsen verhogen maar ook de lucht zuiveren door fijnstof af te vangen en zuurstof te produceren. Draag daarnaast bij aan het bieden van werkgelegenheid aan 250 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waardoor de factuur (vaak) opgevoerd kan worden als Social Return invulling.

Toepassing
Het echte groene bouwhek wordt gebruikt om onmiddellijk een groene uitstraling en afscheiding te creëren op diverse locaties, zoals bouwterreinen en evenementen. Het kan individueel worden toegepast of in combinatie met een traditionele bouwhekken. Met onze onderhoudsservice zorgen we dat de plantenbakken altijd in perfecte conditie staan.

Social Return

Het volledige kweek en productieproces wordt uitgevoerd door onze eigen sociale werkplaats. Hierdoor kunnen de groene bouwhekken dienen als invulling voor Social Return on Investment (SROI).

Duurzame keuze

De groene bouwhekken worden gekweekt onder verschillende onafhankelijke keurmerken waardoor de groene bouwhekken een duurzame keuze zijn voor natuur, klimaat, mens en dier.

Het verschil

De keuze voor échte groene bouwhekken in plaats van traditionele brengen vele extra voordelen met zich mee voor de lokale natuur- en leefomgeving.

Social impact

Samen ontwikkelen en groeien

Onze groene bouwhekken worden met trots vervaardigd door onze eigen sociale werkplaats, waar de ontwikkeling en persoonlijke groei van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt centraal staat. Hier draait het niet alleen om het produceren van hoogwaardige producten, maar ook om het creëren van kansen en het stimuleren van talenten.

“Ik vind het leukste aan werken op de kwekerij dat we samen producten maken en met planten bezig zijn. Hier kan ik beter worden in wat ik doe en helpen bij het maken van de groene bouwhekken. Het is niet alleen het bouwen van hekken, maar ook samenwerken en een goed gevoel hebben over wat we uitleveren. Dan ga ik met een blij gevoel naar huis en dat maakt mij trots op wat ik doe’’ – Jan

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT