Offerte aanvragen

Social Return

Het volledige productie proces van groene bouwhekken helpt mensen te ondersteunen bij hun (her)integratie in de arbeidsmarkt via onze sociale werkplaats met ruim 250 collega’s. Hierdoor kunnen onze groene bouwhekken dienen als invulling voor Social Return on Investment (SROI).

Inclusiviteit

Sociale verantwoordelijkheid en inclusiviteit

Bij Oase-Lease wordt geloofd dat iedereen de kans moet krijgen om deel te nemen aan de arbeidsmarkt, ongeacht diverse redenen die velen buitensluiten en leiden tot wat wordt genoemd een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’.

Op onze productielocatie in Bemmel worden niet alleen de groene bouwhekken geproduceerd; er worden ook kansen gecreëerd voor mensen met een arbeidsbeperking. Door hen actief te betrekken bij het kweekproces van de beplanting en de productie van de houten plantbakken. Hierdoor wordt bijgedragen aan inclusiviteit en sociale duurzaamheid in onze gemeenschap, met de focus op niet alleen het verschaffen van werkgelegenheid, maar ook op het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van zelfvertrouwen.

Persoonlijke groei en blijvende impact

Het is belangrijk dat iedereen zich welkom en op zijn plek voelt als onderdeel van de arbeidsmarkt. We streven ernaar dat er voor iedereen gelegenheid is om te leren, te werken en persoonlijk te groeien, zodat we allemaal volledig kunnen deelnemen aan het maatschappelijk leven.

“Ik vind het leukste aan werken op de kwekerij dat we samen producten maken en met planten bezig zijn. Hier kan ik beter worden in wat ik doe en helpen bij het maken van de groene bouwhekken. Het is niet alleen het bouwen van hekken, maar ook samenwerken en een goed gevoel hebben over wat we uitleveren. Dan ga ik met een blij gevoel naar huis en dat maakt mij trots op wat ik doe’’ – Jan

De toewijding aan Social Return gaat verder dan enkel werkgelegenheid. Er wordt gestreefd naar het bereiken van positieve veranderingen in de levens van medewerkers en het creëren van een blijvende impact op de gemeenschap. Het Social Return-initiatief is een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie, waarin wordt geloofd dat bedrijfssucces samengaat met sociale verantwoordelijkheid.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT