Offerte aanvragen

ONZE
INSPIRATIE

Laat je inspireren door onze nieuwsartikelen en onze Instagram timeline.

Oase Nieuws

Het verschil tussen traditionele- en échte groene bouwhekken.

Door het integreren van echte beplanting in groene bouwhekken wordt niet alleen rekening gehouden met de ecologische impact van de bouwactiviteiten, maar wordt ook een positieve bijdrage geleverd aan de lokale natuur- en leefomgeving. De keuze voor groene bouwhekken in plaats van traditionele bouwhekken brengt extra voordelen met zich mee.

Ode aan de Geranium

Onze hanging baskets en piramides bevatten de mooiste bloemen om het straatbeeld op te fleuren. Eén soort daarvan is de Oostenrijkse Hanggeranium (Pelargonium Peltatum). Deze geraniums zijn populaire planten die geliefd zijn vanwege hun aantrekkelijke bloemen.

Van stek tot bloeiende straat

Voordat de bloemproducten volgroeid in de steden en dorpen geplaatst worden staan deze op de kwekerij in Bemmel. De medewerkers van onze sociale werkplaats verzorgen de producten net zolang tot de planten de juiste dichtheid en hoogte hebben bereikt.

Elektrische bloemengieter rijdt stilletjes door de stad

De bloembakken in de hoofdstad krijgen vers water met onze zogenoemde E-cargo. 

Bloemen aan lantaarnpalen

Voeg met bloemen aan lantaarnpalen kleur toe in een  stad of winkelstraat. Lantaarnpalen staan overal in steden en straten en dienen als straatverlichting. Deze lantaarnpalen dragen natuurlijk niet veel bij aan het verfraaien van het straatbeeld.

Zo groeien onze hanging baskets

Wanneer de baskets uitgeleverd worden zijn de baskets goed doorgroeit, maar nog niet rijk in bloei en volume. Vanaf de warmte in mei zal de basket volop gaan bloeien tot ver in het najaar.

Kerstbomen

Oase-lease verhuurt en verkoopt grote kerstbomen aan onder meer winkelverenigingen, hotels, restaurants, bedrijven, gemeenten, tuincentra en hoveniers.

Winnaars winactie

Afgelopen maand stonden onze bloemen door het hele land prachtig in bloei. Dit hebben velen laten zien door mee te doen aan onze winactie. Bekijk hier de resultaten van de drie winnaars of ga naar ons Instagram kanaal voor alle inzendingen.

Winactie

Nu alle bloemen prachtig in bloei staan, staan ze nog mooier op de foto. Daarom dagen we je uit om onze bloemen te spotten en hier een zomerse foto van te maken. Wij houden van het kleurrijke straatbeeld door onze bloemen, jij ook? Laat het ons zien! Lees hier de algemene voorwaarden.

In groene banen

Het is lang stil geweest in de binnenstad. Nu de horeca weer open is komt er langzaam steeds meer leven in de straten en op de pleinen. Meer verkeer in de straat betekent ook dat er meer dan ooit kritisch naar looproutes in straten en op pleinen gekeken dient te worden. Maatregelen zijn nodig voor een veilige 1,5 meter samenleving in de binnenstad.

Breng ook in de winter de stad in bloei

De dorpen, straten en steden staan volop in bloei, iets wat meer dan ooit nodig is! Ook tijdens de koude, donkere dagen is sfeer in het straatbeeld onmisbaar. Maak daarom ook de winterperiode aangenaam met het winterassortiment van Oase Lease!

Van stek tot bloeiende straat

Voordat Oase Lease een volgroeid product bij jou plaatst, staan de planten al maanden op de kwekerij. Onze medewerkers verzorgen de producten net zolang tot de planten de juiste dichtheid en hoogte hebben bereikt. 

Breng de natuur in de stad

Steden, dorpen, winkelstraten en pleinen zijn in de loop der jaren meer en meer vergrijsd. Juist in tijden als deze zijn mensen zich bewust van het belang van groen en de natuur. Maar hoe haal je die eenvoudig in de stad?

Extra water tijdens droge zomers

Al drie jaar op een rij kenmerkt de zomer zich door extreme temperaturen en droogte. Waar bewoners genieten van de zonnige dagen maken ook velen zich zorgen over het welzijn van al het groen in de stad. 

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Heeft mijn boom ook extra water nodig?

Een boom heeft water nodig, dat is een gegeven. Toch wordt vaak vergeten dat een boom in de eerste periode na planting meestal extra water nodig heeft. Lees hier waarom een boom extra water nodig heeft.

Een natuurlijke omgeving zorgt voor een drukkere winkelstraat

Een natuurlijke omgeving zorgt niet alleen voor een mooiere stad, het kan ook zorgen dat het winkelend publiek meer besteedt. Doordat mensen zich gelukkiger en minder gestrest voelen door natuur om hen heen, zullen ze ook meer spenderen in de winkelstraat. 

+

Instagram Highlights

Share your moments!

VOLG ONS OP @OASELEASE – Heb je een van onze producten gespot?
Share your flower moments en tag Oase Lease in jouw foto.

Hogere sfeer beoordeling door de baskets

Sinds in Hoofddorp de baskets hangen, de houten bakken met fruitbomen geplaatst zijn en ander groen is toegevoegd, zijn de beoordelingen voor sfeer behoorlijk verhoogd. De bezoekers, bewoners, ondernemers en medewerkers waarderen het zeer.

Het All-in lease concept past goed bij onze wensen. Oase Lease ontzorgt volledig. Ze helpen in de keuze voor goede bloemmixen, (de)montage, onderhoud, verzekeringen en hebben een erg goede en snelle service als er iets niet goed is

 

Sonja Olthuis, Hoofddorp winkelstad

Door Oase Lease worden wij geheel ontzorgt

Met het all-in concept van Oase Lease worden wij geheel ontzorgt en zien de bakken er goed uit. Piramide bakken, wissel zomerbloeiend en wintergroen is waar wij voor hebben gekozen en hanteren deze het meest in het centrum gebied.

Groen en bloemen is goed voor de beleving van de burger, het fleurt letterlijk op en is uiteraard goed voor biodiversiteit wanneer er gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld bij- en hommel vriendelijke soorten.

 

Paul Weidema, Alkmaar Winkelgebied

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT