ONZE
INSPIRATIE

Laat je inspireren door onze nieuwsartikelen en onze Instagram timeline.

Oase Nieuws

Breng de natuur in de stad

Steden, dorpen, winkelstraten en pleinen zijn in de loop der jaren meer en meer vergrijsd. Juist in tijden als deze zijn mensen zich bewust van het belang van groen en de natuur. Maar hoe haal je die eenvoudig in de stad?

Extra water tijdens droge zomers

Al drie jaar op een rij kenmerkt de zomer zich door extreme temperaturen en droogte. Waar bewoners genieten van de zonnige dagen maken ook velen zich zorgen over het welzijn van al het groen in de stad. 

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Heeft mijn boom ook extra water nodig?

Een boom heeft water nodig, dat is een gegeven. Toch wordt vaak vergeten dat een boom in de eerste periode na planting meestal extra water nodig heeft. Lees hier waarom een boom extra water nodig heeft.

Een natuurlijke omgeving zorgt voor een drukkere winkelstraat

Een natuurlijke omgeving zorgt niet alleen voor een mooiere stad, het kan ook zorgen dat het winkelend publiek meer besteedt. Doordat mensen zich gelukkiger en minder gestrest voelen door natuur om hen heen, zullen ze ook meer spenderen in de winkelstraat. 

+

Instagram Highlights

Share your moments!

VOLG ONS OP @OASELEASE – Heb je een van onze producten gespot?
Share your flower moments en tag Oase Lease in jouw foto.

Hogere sfeer beoordeling door de baskets

Sinds in Hoofddorp de baskets hangen, de houten bakken met fruitbomen geplaatst zijn en ander groen is toegevoegd, zijn de beoordelingen voor sfeer behoorlijk verhoogd. De bezoekers, bewoners, ondernemers en medewerkers waarderen het zeer.

Het All-in lease concept past goed bij onze wensen. Oase Lease ontzorgt volledig. Ze helpen in de keuze voor goede bloemmixen, (de)montage, onderhoud, verzekeringen en hebben een erg goede en snelle service als er iets niet goed is

 

Sonja Olthuis, Hoofddorp winkelstad

Door Oase Lease worden wij geheel ontzorgt

Met het all-in concept van Oase Lease worden wij geheel ontzorgt en zien de bakken er goed uit. Piramide bakken, wissel zomerbloeiend en wintergroen is waar wij voor hebben gekozen en hanteren deze het meest in het centrum gebied.

Groen en bloemen is goed voor de beleving van de burger, het fleurt letterlijk op en is uiteraard goed voor biodiversiteit wanneer er gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld bij- en hommel vriendelijke soorten.

 

Paul Weidema, Alkmaar Winkelgebied

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT