Offerte aanvragen

HOME / Inspiratie / Van stek tot bloeiende straat

Van stek tot bloeiende straat

Voordat Oase Lease een volgroeid product bij jou plaatst, staan de planten al maanden op de kwekerij. Zusteronderneming Darthuizer Productie BV kweekt alle producten op. Haar medewerkers verzorgen de producten vervolgens net zolang tot de planten de juiste dichtheid en hoogte hebben bereikt. 

Oase Lease installeert alleen de volgroeide producten op jouw locatie. Na het seizoen keert het product weer terug naar de kwekerij, waarna het kweekproces weer van voor af aan begint.

DUURZAAMHEID EN MVO

Maatschappelijk ondernemen heeft Oase Lease hoog in het vaandel. We gebruiken allerlei methodes om zo duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk te werk te gaan.

Cradle to Cradle
We hechten veel waarde aan ons recyclingproces. Elk jaar komen de uitgeleende baskets, piramides en zuilen retour voor reparatie en hergebruik.
Alle producten worden geproduceerd vanuit de Cradle to Cradle gedachte. Zo houden we al voor de productie van de materialen rekening met het recyclingproces aan het einde van de levensduur.

Sociale werkplaats
Darthuizer Productie vindt het belangrijk om een waardevolle invulling te geven aan SROI. Daarom dragen ruim 150 medewerkers van de sociale werkvoorziening ‘Scalabor’ bij aan het kweekproces. Zij planten het stek en verzorgen de baskets en piramides.

Duurzame bestrijdingsmethode
De kwekerij maakt verder zoveel mogelijk gebruik van duurzame bestrijdingsmethodes: zo maken de loslopende kippen zich bijvoorbeeld nuttig door ongewenste planten uit de baskets en piramides te pikken. De organisatie is tevens trots op haar Groenkeur- en Planet Proof certificaat.

LEES VERDER OVER

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT