Offerte aanvragen

DIT
ZIJN WIJ

Onze missie is het creëren van een positieve, bloeiende en groene omgeving waarbij beleving, biodiversiteit, gezondheid en duurzaamheid centraal staan.

De kernwaarden van Oase Lease

Oase Lease is marktleider in het creëren van een groene beleving in steden en dorpen. Hiervoor maken wij gebruik van innovatieve, fleurige hangingbaskets, bloemzuilen en bloembakken. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers geheel met het unieke ‘All-in concept’. Denk daarbij aan de totale uitvoering van een duurzame teelt tot het watergeven.

Biodiversiteit, duurzaamheid, eigen teelt, innovatief, sociale werkplaats en bloei zijn onze kernwaarden. Maatschappelijk ondernemen heeft Oase Lease hoog in het vaandel. We gebruiken allerlei methodes om zo duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk te werk te gaan. We hechten veel waarde aan ons recyclingproces. Elk jaar komen de uitgeleende baskets, piramides en zuilen retour voor reparatie en hergebruik. Alle producten worden geproduceerd vanuit de Cradle to Cradle gedachte. Zo houden we al voor de productie van de materialen rekening met het recyclingproces aan het einde van de levensduur.

biodiversiteit – Natuur staat op veel plekken onder druk – natuurlijk niet in het minst in de stedelijke omgeving. Maar juist ook in de stad zijn er kansen om die situatie te verbeteren. Een paar bomen hier, een nestkast daar, creatieve oplossingen voor … Lees meer
Eigen teelt – Voordat Oase Lease een volgroeid product bij jou plaatst, staan de planten al maanden op de kwekerij. Zusteronderneming Darthuizer Productie BV kweekt alle producten op. Haar medewerkers verzorgen de producten vervolgens net … Lees meer
SOCIALE WERKPLAATS – Darthuizer Productie vindt het belangrijk om een waardevolle invulling te geven aan SROI. Daarom dragen ruim 150 medewerkers van de sociale werkvoorziening ‘Scalabor’ bij aan het kweekproces. Zij planten het stek en … Lees meer
DUURZAAM – De kwekerij van Darthuizer Productie kweekt op een zo duurzaam mogelijke wijze. Dit heeft geresulteerd in het behalen van de certificaten: ‘On the way to Planet Proof’ en het Groenkeurcertificaat ‘Duurzaam product’. Er wordt … Lees meer
Innovatief – Vernieuwing heeft altijd hoog in het vaandel van de Darthuizer Groep gestaan. Deze genen zijn ook terug te vinden bij Oase Lease. Naast het ontwikkelen van geheel eigen baskets en boombakken die speciaal ontworpen zijn voor … Lees meer
BLOEI – Maatschappelijk ondernemen heeft Oase Lease hoog in het vaandel. We gebruiken allerlei methodes om zo duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk te werk te gaan. Ook zijn we trots op ons Groen-keurcertificaat. We hechten … Lees meer

Dit is oase lease

Voor wie
• Gemeenten
• Bedrijven
• Winkelcentra
• Binnenstadsmanagement
• Ondernemersfondsen
• Pretparken
• Vakantieparken
• Vastgoed
• Centrummanagement
• Winkelstraatmanagement
• Buurtinitiatieven
EFFECTEN
• Afvang fijnstof
• Stijging aantal passanten
• Opvang regenwater
• Verkoeling van de stad
• Co2 reductie
• Biodiversiteit
• Veiliger gevoel
• Gaat vandalisme tegen
Onze aanpak

Voor
Na de bestelling neemt Oase Lease contact met je op om een afspraak te maken voor de installatieperiode. De bestelling wordt duurzaam opgekweekt in onze kas. Je hebt direct na de installatie al een groen resultaat.

Tijdens
Om de groei zoveel mogelijk te stimuleren, verzorgt en voedt Oase Lease de bloemproducten het hele seizoen met water en voedingsstoffen.

Raakt het materiaal beschadigd door vandalisme? Geen probleem. Als onderdeel van onze service vervangen wij binnen 48 uur de materialen volledig.

Na
Na het winter- of zomerseizoen haalt Oase Lease de producten op de afgesproken dagen weer op en worden de producten eventueel door nieuwe seizoensbeplanting vervangen.

ONZE MISSIE
Met de inzet van innovatieve, fleurige producten wil Oase Lease gezamenlijk bouwen aan een betere en gezonde leef- en werkomgeving. De toegevoegde waarde van fleur en kleur heeft direct invloed op de omgeving, gezondheid en welbevinden. Met als resultaat een hoger sociaal-, maatschappelijk- en economisch- rendement voor alle betrokken partijen

Amsterdam

Amsterdam is bijna volledig bebouwd en versteend. Behalve een aantal bomen en parken is er sprake van betrekkelijk weinig openbaar groen. Veel ruimte voor particuliere voortuintjes is er ook niet. Elke vierkante meter in Oud-West, bijvoorbeeld rond de Jan Pieter Heijestraat, wordt benut als rijweg, fiets- of voetpad. Parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen zijn overvol. 

Assen

De cultuur gaat hand in hand met het gezellige centrum en de leuke wijkjes. Een deel van deze sfeer is te wijten aan de Geraniumbollen, Gevel baskets en Hanging baskets in de openbare ruimte. De hangende bloem baskets stralen de bezoekers al van verre toe, terwijl de lagere Geraniumbollen voor een aangename verassing van dichtbij zorgen. 

Oss

De stad Oss wordt gezien als dé woon- werk- en leef- stad van haar omgeving. Bezoekers komen bij elkaar om te ontmoeten en Oss faciliteert.

Met de geboden sfeer in haar straten, verwelkomt zij haar bezoekers met een zee van bloemen. De ingezette producten zijn de welbekende Hanging baskets met waterreservoir van Oase Lease.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT