Offerte aanvragen

PROJECT
OSS

De Gemeente Oss kiest voor Oase Lease

PROJECT INFORMATIE

Hanging baskets
festivalmix
Oss

“Oss profiteert van de kracht van bloemen in de openbare ruimte en heeft hét product gevonden wat het beste in haar straatbeeld naar boven brengt.

De stad Oss wordt gezien als dé woon- werk- en leef- stad van haar omgeving. Bezoekers komen bij elkaar om te ontmoeten en Oss faciliteert. Met de geboden sfeer in haar straten, verwelkomt zij haar bezoekers met een zee van bloemen. De ingezette producten zijn de welbekende Hanging baskets met waterreservoir van Oase Lease. Oss profiteert van de kracht van bloemen in de openbare ruimte en heeft hét product gevonden wat het beste in haar straatbeeld naar boven brengt. Omdat de Hanging baskets aan lantaarnpalen hangen, wordt de straat snel opgevuld en dat is nu net iets waar Oss op oogt.

Daar waar mensen nu meer dan ooit op zoek zijn naar sfeer en beleving, is het de taak van gemeenten, winkeliersverenigingen en BIZ-organisaties om deze sfeer en beleving te faciliteren. Gemeente Oss koos voor een volledig versierde straat. Met het gekozen Surfinia assortiment met roze en witte Surfinia bloemen, krijgt het complete straatbeeld kleur. Geen wonder dat de bezoekers graag naar Oss gaan om te winkelen.

Hanging basket in de openbare ruimte

De Hanging basket is ondertussen een onmisbare toevoeging in menig straatbeeld. Daar waar kale omgevingen de bezoekers niet meer kunnen trekken, bloeien de steden mét sfeer juist op. Vooral de Hanging basket ‘London‘ aangeboden door Oase Lease zijn ongekend populair. Deze enkele bloemenbol brengt gelijk resultaat. Voor de klanten die graag nóg een extraatje willen is er ook de Hanging basket ‘Gent‘.  De Gent basket bestaat uit twee aan elkaar verbonden bloembollen. Naast de verschillende soorten Hanging baskets met waterreservoir, is er ook een ruime variëteit in Surfinia en Geranium assortimenten. Zo is de Surfinia te bestellen in roze/wit en lila/wit kleurstelling. De Geranium bestelt u in rood of lila of een gemengde rood/ lila samenstelling.

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT