Offerte aanvragen

ONZE
PROJECTEN

Benieuwd welke plekken wij in bloei zetten? Bekijk hier een selectie van onze projecten
en laat je inspireren.

Recente projecten

Amsterdam

De Max Planckstraat te Amsterdam is afgelopen jaar vergroend door het plaatsen van speciaal op verzoek gemaakte houten bakken met daarin fruitbomen en kruiden. Het vergroenen van de straat is onderdeel van een programma van de Gemeente Amsterdam om verspreid door de stad extra ruimte te maken voor meer groen.

Purmerend

De Breedstraat en Dubbele Buurt in Purmerend zijn sinds kort aangekleed met olijfbomen. De gemeente is van mening dat de binnenstad voor iedereen een fijne plek moet zijn én blijven. Om die reden is de gemeente aan de slag gegaan met het karakter en de aankleding van de verschillende straten.

Pride Amsterdam

Pride Amsterdam vindt dit jaar plaats van 30 juli t/m 7 augustus. De bloemen in de bloembakken door de stad zijn voor deze week speciaal veranderd in de kleuren van de regenboogvlag. Dit jaar staat de strijd voor genderidentiteit en ‘mogen houden van wie we willen houden’ centraal. Oase Lease draagt hier een steentje, of beter gezegd bloemetje, aan bij.

Overijssel

Kale en grijze winkelstraten kunnen door middel van bloemen zeker een fleurige touch gebruiken. Zo is in de gemeente Hardenberg gekozen om de straten in bloei te zetten. De dorpen Bergentheim, Slagharen en stad Hardenberg zijn voorzien van hanging baskets aan lantaarnpalen.

Ommen

Het centrumplein De Markt in Ommen is heringericht met als doel een verbinding te maken tussen het centrum en de rivier De Vecht. Met dit doel in ogen is er ook veel aandacht besteed aan groenvoorzieningen. Zo zijn er op diverse plekken in het centrum prairiebeplanting, bloempiramides en hanging baskets te vinden.

Lelystad

In het Stadshart van Lelystad staan al meerdere jaren grote plantenbakken jaarrond. In de zomer worden hier fleurige bloemen in geplaatst en in de winter wintergroene beplanting. Oase Lease verzorgt en onderhoud deze bloembakken en voorziet daarnaast ook diverse (jonge) bomen in en rondom Lelystad regelmatig van water.

Purmerend

‘We zijn trots op onze mooie binnenstad en die zetten we graag kleurrijk op de kaart! Het centrum is het visitekaartje van de stad en dat verdiend net dat beetje éxtra aandacht’, aldus Lis Reen – accountmanager buitenruimte bij de gemeente Purmerend. 

Woerden

Ook dit jaar zorgen de bloemproducten van Oase Lease voor een fleurige aankleding van Woerden. De bloempotten XL en hanging basket staan volop in bloei en voegen enorm veel kleur toe aan de straten in de stad. De bloemen zorgen voor een fleurige en groene beleving en dragen daarnaast bij aan een positief straatbeeld in Woerden.

Veenendaal

Wat nodigt meer uit dan het aanzicht van kleurrijke bloemen? Dat dacht Winkelstad Veenendaal ook en daarom hangt de binnenstad vol met bloeiende hanging baskets. Met de bloembakken van Oase Lease worden de bruggen, pleinen en straten in het centrum in de zomermaanden versierd met prachtige bloembakken.

Rijnsweerd Utrecht

Vaak komt het voor dat gebieden waar kantoren gevestigd zijn een grijze en wat saaie uitstraling hebben. Dit is de reden dat St. Kantorenpark Rijnsweerd gekozen heeft voor de bloembakken van Oase Lease om het gebied op te vrolijken.

Barneveld

Barneveld staat momenteel volop in bloei. Een aantal weken geleden zijn de jaarlijkse bloembakken weer aan de lantaarnpalen gehangen en inmiddels staan de plantenbakken uitbundig in bloei. 

Leiden

Leiden, een voorbeeldstad waar sfeer, beleving en historie bij elkaar komen. Als de tweede grootste Nederlandse stad als het gaat om het aantal mensen per vierkante meter, is de levendigheid van de stad nooit ver te zoeken.

Roermond

In het centrum van Roermond is nauwelijks sprake van openbaar groen. Om deze reden werd de hele singel van mei tot oktober voorzien van ruim 300 hanging baskets, 25 bloemzuilen, 9 boombakken en 60 boombakken van cortenstaal met taxus. En met succes!

Haarlem

Met bijna een miljoen bezoekers per jaar, sluit Haarlem de rij van vier grootste steden in Nederland (Amsterdam, Rotterdam en Utrecht). Een groot deel kan verklaard worden door het brede aanbod van kunst, cultuur en winkels. Daarnaast trekt het bloemencorso en het bloemenweekend vele toeristen vanuit het eigen land en daarbuiten.

Driebergen

Driebergen een dorp met zo’n 18.000 inwoners wordt prachtig versierd door al de kleuren die de bloembakken met zich meebrengen. Het zijn echte eyecatchers!

Tiel

Tiel is een stad met een rijke historie, maar ook in de omgeving vindt je authentieke dorpen met sfeervolle straatjes en pleintjes. Deze rijke historie wordt aangevuld door onze kleurrijke bloemenmixen.

Doorn

Een dorp als Doorn krijgt meteen een kleurrijker straatbeeld wanneer er bloemen zijn toegevoegd. Zij hebben hier ook gebruik van gemaakt om nog meer sfeer te creëren. Doorn is hierdoor echt een bloemendorp geworden.

Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn kiest tijdens de renovatie van het marktplein om de bouwplaats af te schermen met groene bouwhekken in combinatie met doeken met daarop de geschiedenis van het marktplein.

Amsterdam

Amsterdam is bijna volledig bebouwd en versteend. Behalve een aantal bomen en parken is er sprake van betrekkelijk weinig openbaar groen. Veel ruimte voor particuliere voortuintjes is er ook niet. Elke vierkante meter in Oud-West, bijvoorbeeld rond de Jan Pieter Heijestraat, wordt benut als rijweg, fiets- of voetpad. Parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen zijn overvol. 

Assen

De cultuur gaat hand in hand met het gezellige centrum en de leuke wijkjes. Een deel van deze sfeer is te wijten aan de Geraniumbollen, Gevel baskets en Hanging baskets in de openbare ruimte. De hangende bloem baskets stralen de bezoekers al van verre toe, terwijl de lagere Geraniumbollen voor een aangename verassing van dichtbij zorgen. 

Oss

De stad Oss wordt gezien als dé woon- werk- en leef- stad van haar omgeving. Bezoekers komen bij elkaar om te ontmoeten en Oss faciliteert.

Met de geboden sfeer in haar straten, verwelkomt zij haar bezoekers met een zee van bloemen. De ingezette producten zijn de welbekende Hanging baskets met waterreservoir van Oase Lease.

Hogere sfeer beoordeling door de baskets

Sinds in Hoofddorp de baskets hangen, de houten bakken met fruitbomen geplaatst zijn en ander groen is toegevoegd, zijn de beoordelingen voor sfeer behoorlijk verhoogd. De bezoekers, bewoners, ondernemers en medewerkers waarderen het zeer.

Het All-in lease concept past goed bij onze wensen. Oase Lease ontzorgt volledig. Ze helpen in de keuze voor goede bloemmixen, (de)montage, onderhoud, verzekeringen en hebben een erg goede en snelle service als er iets niet goed is

 

Sonja Olthuis, Hoofddorp winkelstad

Door Oase Lease worden wij geheel ontzorgt

Met het all-in concept van Oase Lease worden wij geheel ontzorgt en zien de bakken er goed uit. Piramide bakken, wissel zomerbloeiend en wintergroen is waar wij voor hebben gekozen en hanteren deze het meest in het centrum gebied.

Groen en bloemen is goed voor de beleving van de burger, het fleurt letterlijk op en is uiteraard goed voor biodiversiteit wanneer er gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld bij- en hommel vriendelijke soorten.

 

Paul Weidema, Alkmaar Winkelgebied

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT