Offerte aanvragen

PROJECT
HAARLEM

Het dorp is gehuld in groen en bezoekers komen er graag om even op adem te komen

PROJECT INFORMATIE

meerdere producten
geranium rood/wit
Haarlem

“De groene omgeving heeft een bewezen positief effect op het tegengaan van stress en is als voorstad van Amsterdam een welkome oase van rust.

Met bijna een miljoen bezoekers per jaar, sluit Haarlem de rij van vier grootste steden in Nederland (Amsterdam, Rotterdam en Utrecht). Een groot deel kan verklaard worden door het brede aanbod van kunst, cultuur en winkels. Daarnaast trekt het bloemencorso en het bloemenweekend vele toeristen vanuit het eigen land en daar buiten. Dat Haarlem veel heeft met bloemen zal geen verrassing zijn, de manier waarop zij dit tot uiting brengt wellicht wel. Prachtige bloempiramides, Bloemzuilen, Hanging baskets aan lantaarnpalen en Bloemenbollen versieren de straten en pleinen. 

Bloempiramide

De Bloempiramide  duikt steeds vaker op in het straatbeeld. De bloempiramides brengen dan ook enorm veel sfeer en zijn uitstekend in te zetten als verkeersbegeleider. De Bloempiramides worden opgekweekt in verschillende bloemsoorten. Haarlem koos voor de Geraniumpiramide. De Bloempiramiden zijn echter ook in de bloemsoort Solanum en Thunbergia te bestellen. Zo wisselt u eenvoudig af met de uitstraling van uw openbare ruimte.

BLOEMENBOL

De Bloemenbol is het ronde broertje van de Bloempiramide. Vaak wordt deze bol geleverd in de bloemsoort Geranium, maar de Bloemenbol is ook op bestelling te kweken in Solanum. De Bloemenbollen geven een orgineel en sfeervol effect en hebben bovenal een erg functioneel formaat. Het verkeer kan gemakkelijk over de bloemenbol heen kijken. Zo kiest u voor een sfeervol én overzichtelijk straatbeeld.

Bloemenzuil

De Bloemenzuil is een van de meest originele producten van Oase Lease. De zuil bestaat uit een frame met daarop gemonteerde bloembaskets. Doordat de plant niet van onder af hoeft te groeien, ontstaat er een waterval van bloemen. Het fleurige product is een flinke eye-catcher en draagt direct bij aan de sfeer en beleving in uw straat. De bloemenzuil wordt veelal opgeplant met Surfinia. Door gebruik te maken van het All-in concept van Oase Lease, worden de planten zowel opgekweekt als na installatie ook verzorgd en voorzien van voeding en water.

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT