Offerte aanvragen

PROJECT
OVERIJSSEL

Hardenberg, Bergentheim en Slagharen in bloei met Oase Lease

PROJECT INFORMATIE

Hanging baskets

Surfinia’s paars/wit/roze

Pink butterfly mix

Overijssel

Kale en grijze winkelstraten kunnen door middel van bloemen zeker een fleurige touch gebruiken. Zo is in de gemeente Hardenberg gekozen om de straten in bloei te zetten. De dorpen Bergentheim, Slagharen en stad Hardenberg zijn voorzien van hanging baskets aan lantaarnpalen. Voor de bloemen in de hanging baskets is gekozen voor de Pink butterfly mix. De mix van paarse en witte Surfinia’s en roze Geraniums en zorgen voor een fleurige uitstraling van de straten.

“De sfeer van mooie bloemen bij de ingangswegen doet heel veel. Het geeft een warm welkom.”

Leone Wiersma, Centrummanager Winkelstad Hardenberg vertelt over hoe het initiatief voor het toevoegen bloemen is ontstaan. Er is gekozen voor de hanging baskets “om nog meer beleving toe te voegen in Hardenberg. Door de planten hebben we een mooie groene binnenkomer. De sfeer van mooie bloemen bij de ingangswegen doet heel veel. Het geeft een warm welkom.” Met de hanging baskets, een van de meest in het oog springende bloemproducten in het straatbeeld, worden straten meteen in bloei gezet. De hanging baskets zijn aan beide zijden voorzien van waterreservoirs en zorgen voor de groei van prachtige, volle bloembollen aan de lantaarnpalen.

Hardenberg, Bergentheim en Slagharen

In zowel Slagharen als Hardenberg zijn de hanging baskets geplaatst in verschillende straten. In Bergentheim zijn de hanging baskets geplaatst op een parkeerplaats naast een supermarkt en zorgt het voor een fleurige uitstraling. De bloembakken aan de lantaarnpalen zorgen niet alleen voor een kleurrijke toevoeging, ook voegt het groen toe in gebieden waar dit niet zo snel toe te passen is.

Oase Lease verzorgt al meerdere jaren voor de fleurige uitstraling van de gemeente. “Oase Lease is al meerdere jaren een goede samenwerkingspartner. Een goede betrouwbare partner en we hebben er geen omkijken meer naar, het wordt gewoon goed geregeld!

 

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT