PROJECT
LEIDEN

Leiden, een voorbeeldstad waar sfeer, beleving en historie bij elkaar komen

PROJECT INFORMATIE

Brug baskets

festivalmix
Leiden

HANGING BASKETS

“Op elke hoek van de straat worden de bezoekers op een bloemenzee getrakteerd.

Als de tweede Nederlandse stad als het gaat om het aantal mensen per vierkante meter, is de levendigheid van de stad nooit ver te zoeken. Natuurlijk ook mede door de universiteit Leiden die zorgt voor veel verschillende leeftijdsgroepen in de stad. De reeds benoemde factoren tot succes zijn een belangrijke bodem voor de sfeer binnen de Sleutelstad. Leiden koos echter voor nog een flinke dosis extra sfeer en beleving in de stad. Hanging baskets aan lantaarnpalen en Brug baskets werden een feit. Op elke hoek van de straat worden de bezoekers op een bloemenzee getrakteerd. Daar waar de Hanging baskets met waterreservoir lange rijen van bloemen in lantaarnpalen vormen, worden de brugleuningen opgefleurd door de Brug baskets. Zo haalt de stad Leiden het maximale uit haar omgeving.

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT