Offerte aanvragen

PROJECT
LEIDEN

Leiden, een voorbeeldstad waar sfeer, beleving en historie bij elkaar komen. Leiden is helemaal zomer klaar gemaakt met onze hanging- en brug baskets. Hanging baskets en brug baskets (pink butterfly mix en geranium mix) voor Leiden.  

PROJECT INFORMATIE

Brug baskets

festivalmix
Leiden

HANGING BASKETS

“Op elke hoek van de straat worden de bezoekers op een bloemenzee getrakteerd”

Leiden is een historische stad met honderden jaren zichtbare geschiedenis. Wandelend door deze unieke stad is dit goed te zien. De ‘sleutelstad’ met zijn monumentale bouwwerken en grachten is zeker een bezoek waard. Om deze monumentale plek nog mooier te maken, verzorgen wij sinds 2014 de hanging baskets en brug baskets in het centrum van Leiden. Dit geeft het straatbeeld nog meer kleur en sfeer. Wandelend door het centrum van Leiden zijn de bloemen op iedere brug en hoek van de straat niet te missen. Onderstaande video is gemaakt tijdens het opgangen van de bakken. Bekijk het einde van het artikel voor een impressie van volgroeide bakken. 

SAMENWERKING

Door een goede samenwerking tussen de gemeente en Oase-lease heeft Leiden zich op de kaart gezet als een echte bloemenstad. Door gebruik te maken van een optimale mix van onze producten zijn de belangrijke winkelstraten en toeristische locaties extra benadrukt. In Leiden worden naast de lichtmasten ook veel bruggen voorzien van hanging baskets, hierdoor vallen de bloemen nog meer op bij zowel de bewoners als de bezoekers van de stad en geeft dit een mooie toevoeging aan de bruggen. Bij het station zijn geraniumpiramiden toegepast om de looproute te accentueren en te zorgen dat er niet wordt geparkeerd. Onderstaande foto’s zijn gemaakt tijdens het ophangen van de bakken.

BIODIVERSITEIT EN DUURZAAM

Duurzaamheid is ook van belang voor de gemeente Leiden. Daarom maken wij gebruik van onze unieke baskets met waterreservoir. Daarnaast is het toegepaste assortiment zo samengesteld dat ook bijen en vlinders hier extra fourage en nestmaterialen vinden. Onze producten dragen dan ook direct bij aan de biodiversiteit in de stad.

TOEGEPASTE MIXEN

De assortimenten die zijn toegepast in Leiden zijn de Pink Butterfly mix en de Geranium mix. Heeft u ook interesse in onze hanging baskets of brug baskets in uw stad? Of ziet u een ander product van ons wat perfect in het straatbeeld van uw stad past? Neem dan eenvoudig contact op. We laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Hieronder een impressie van het straatbeeld van Leiden in juli/augustus, wanneer de bakken volgroeid zijn.

Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden

Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT