Offerte aanvragen

PRIDE
AMSTERDAM

Oase Lease viert de liefde met bloemen in de kleuren van de Pride Amsterdam.

PROJECT INFORMATIE

Brug Baskets
FESTIVALMIX
AMSTERDAM
Oase Lease viert de liefde met bloemen in de kleuren van de Pride Amsterdam

Pride Amsterdam vindt dit jaar plaats van 30 juli t/m 7 augustus. De bloemen in de bloembakken door de stad zijn voor deze week speciaal veranderd in de kleuren van de regenboogvlag. Dit jaar staat de strijd voor genderidentiteit en ‘mogen houden van wie we willen houden’ centraal. Oase Lease draagt hier een steentje, of beter gezegd bloemetje, aan bij.

“ Onze bloemen zullen de deelnemers en kleurrijk uitgedoste bewonderaars vanaf de zijkant omlijsten door middel van een ware natuurlijke kleurenexplosie.

Amsterdam wil zich naar eigen zeggen profileren als een open en tolerante stad. Dit willen ze tot in het kleinste detail uitstralen en daar horen ook de bloemen bij die de stad opfleuren tijdens Pride. De bloemen, in de regenboogkleuren van de Pride vlag, zijn deze week in Amsterdam te vinden.

Inclusiviteit

De inclusiviteit die in deze week centraal staat, vinden wij bij Oase Lease ook erg belangrijk. Naast dat wij achter de visie van de Pride week staan, staat bij ons inclusiviteit op de werkvloer ook hoog in het vaandel. In de sociale werkplaats, waar onze Pride bloembakken en al onze andere bloemen met liefde worden geplant en verzorgd, bieden wij een plek voor iedereen die graag aan de slag wil.

Custom made

Met de bloembakken van Oase Lease zijn er veel opties mogelijk. De bloembakken kunnen helemaal naar eigen voorkeur worden ingevuld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk deze naar de kleuren van een gemeente of stadsvlag in te delen, om zo een compleet eigen beeld van de stad uit te stralen naar de bewoners en bezoekers.
Op 6 augustus vindt de grote dag van de Pride week plaats; op deze dag wordt de Canal Parade georganiseerd. Vanuit de officiële organisatie varen er dan 80 boten over de grachten. Onze bloemen zullen de deelnemers en kleurrijk uitgedoste bewonderaars vanaf de zijkant omlijsten door middel van een ware natuurlijke kleurenexplosie. De Pride Week is een van de grootste evenementen in Europa. Oase Lease is trots om hier deel van uit te mogen maken.

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT