Offerte aanvragen

PROJECT DRIEBERGEN

Driebergen staat helemaal in bloei dankzij de hanging baskets door heel het dorp

PROJECT INFORMATIE

HANGING BASKETS

Geranium rood/lila

Driebergen

Ik vind ze prachtig, ik woon in Doorn en daar zie ik ze ook altijd’ – Mr. Corctjens 

In Driebergen zelf en in de directe omgeving worden gedurende het hele jaar door verschillende  activiteiten georganiseerd. Een daarvan is het Bloemencorso in Leersum. Wanneer je het centrum van Driebergen binnenkomt, valt het al snel op; ontzettend veel bloemen door de straten. Het dorp in de provincie Utrecht telt iets meer dan 18.000 inwoners en zij worden iedere dag weer kleurrijk verrast wanneer ze over straat lopen. Driebergen heeft zelfs op meerdere plekken door het dorp bloemen toegevoegd om zo het straatbeeld op te fleuren.

Straatbeeld

Op verschillende locaties zijn de Hanging baskets opgehangen, onder andere in winkelstraat Traay. Verschillende winkeliers in de straat vinden het een goede toevoeging aan het straatbeeld. ‘Het geeft een hele gezellige sfeer, ik houd ook echt van de kleuren!’ – Traay Kaashuys. Ook bloemist Lavendel reageert positief: ‘Het brengt veel sfeer en wij zijn natuurlijk altijd blij met bloemen’. Om de paar meter staan de bloemen mooi in bloei om de straat een extra dosis sfeer toe te voegen. Zelfs tijdens de markt vallen de bloembakken op.

Verder zijn de baskets opgehangen op het kerkplein waardoor als je voor het plein staat, je een prachtig beeld ziet van onze bloemen in combinatie met het plein en de Sint Petrus Bandenkerk. De bloemen zijn een prachtige toevoeging aan deze bijzondere plek. Ook hangen er langs de hoofdstraat verschillende baskets. Zo wordt een ieder bij binnenkomst verrast door een oase van kleur. Driebergen is helemaal in een kleurrijk jasje gestoken.

HANGING BASKETS

Driebergen heeft gekozen voor de hanging baskets, deze worden door middel van beugels aan lantaarnpalen bevestigd. Dankzij de waterreservoirs aan beide kanten van de Lantaarnpaal zijn de baskets voorzien van water en wordt verspilling voorkomen. Met de hanging baskets creëer je veel groen, maar offer je geen ruimte op. 

TOEGEPASTE MIXEN

De keuze van de soort bloemen is gevallen op geranium. Geraniums staan bekend om haar sterkte en deze soort bloeit gedurende de hele zomer en zelfs tot diep in het najaar. De kleurenmix die is gebruikt is rood/lila. Deze kleurencombinatie geeft een prachtige toevoeging aan iedere straat. 

 

 

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT