Offerte aanvragen

PROJECT BARNEVELD

Barneveld staat momenteel volop in bloei. Een aantal weken geleden zijn de jaarlijkse bloembakken weer aan de lantaarnpalen gehangen en inmiddels staan de plantenbakken uitbundig in bloei.

PROJECT INFORMATIE

Hanging Baskets
Pink Butterfly Mix
Barneveld

“De plantenbakken zorgen voor fleurige en groene winkelstraten.”

Winkelstraten van Barneveld volop in bloei

Door het hele centrum van Barneveld hangen bakken met een mix van roze en witte bloemen, duurzaam gekweekt door het bedrijf Oase Lease. De bloembakken toveren kale en versteende winkelstraten om tot groene winkelstraten. Daarnaast ervaren bezoekers, door het toevoegen van bloemen in de winkelstraat, meer sfeer en zorgen ze voor een aantrekkelijkere uitstraling van het hele gebied. Lees hier meer over de voordelen en effecten van groen in de stedelijke omgeving.

‘De bloembakken geven sfeer, samen met de evenementen die wij organiseren dragen ze bij aan het vervullen van de belangrijkste doelstellingen van het centrum. Het initiatief is ontstaan doordat er in de Barneveldse Middenstands vereniging behoefte was om het dorp op een relatief makkelijke manier voor lange tijd gezellig te maken. Er is gekozen voor bloembakken zodat de winkelstraten een groot deel van het jaar gezellig aangekleed zijn, aldus Ton Bouwman van Elroba Electro Speciaalzaak in Barneveld.’

Pink Butterfly mix

De plantenmix die je in het centrum van Barneveld ziet is de ‘Pink Butterfly’ mix. De toegepaste mix van planten heeft hoofdzakelijk de tinten rosé en wit. De mix bestaat uit diverse soorten surfinia’s met bidens en aangevuld met geraniums. Hierdoor blijft de uitstraling gegarandeerd mooi tot diep in de herfst. De Pink Butterfly is een ecologische mix, speciaal samengesteld om de biodiversiteit te bevorderen. De bloemen zijn namelijk vriendelijk voor bestuivers en bieden een extra mogelijkheid om nectar en nestmaterialen te vinden in het stedelijke gebied. Bekijk hier de verschillende standaard bloemenmixen. Specifieke wensen? Dan kun je gebruikmaken van onze Custom made service. Een van onze specialisten helpt je graag met een zelf samengesteld bloemassortiment of plantenbak op maat.

 

Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets LeidenOase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden

OASE LEASE

Oase Lease is marktleider in het creëren van een groene beleving in steden en dorpen. Oase Lease is gespecialiseerd in het duurzaam opkweken van de bloembakken, het ophangen aan de lantaarnpalen, zorgt voor het onderhoud zoals watergeven en haalt ze aan het einde van het seizoen weer weg. Door het unieke all-in concept worden gemeentes, ondernemers- en winkeliersverenigingen volledig ontzorgt.

Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden
Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden Oase Lease Bloembakken hanging baskets Leiden

Ook interessant

KLAAR OM TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT