Offerte aanvragen

HOME / Inspiratie / Bloemen aan lantaarnpalen

Bloemen aan lantaarnpalen

Voeg met bloemen aan lantaarnpalen kleur toe in een  stad of winkelstraat. Lantaarnpalen staan overal in steden en straten en dienen als straatverlichting. Deze lantaarnpalen dragen natuurlijk niet veel bij aan het verfraaien van het straatbeeld. Een mooie oplossing om toch multifunctioneel gebruik te maken van lantaarnpalen is het ophangen van bloembakken aan de lantaarnpalen. Een ideale manier om mooi gebruik te maken van ongebruikte lantaarnpalen.

Lantaarnpalen met bloemen 

Er staan overal wel lantaarnpalen in steden, dorpen en straten. Door het toevoegen van bloemen aan de lantaarnpalen krijgt een omgeving gelijk een kleurrijke en groene toevoeging. Het toevoegen van bloembakken komt goed van pas in omgevingen waar er geen mogelijkheid is om groen te implementeren of in omgevingen waar weinig groen aanwezig is. Denk hier bijvoorbeeld aan parkeerplaatsen of in winkelstraten.

Hanging baskets aan lantaarnpalen 

De bloemproducten van Oase Lease zijn uitermate geschikt om een de lantaarnpalen mee op te fleuren. Zo zijn er de hanging baskets, de prachtige, in huis ontwikkelde bloembakken van Oase Lease die geïnstalleerd kunnen worden aan een lantaarnpaal. De hanging baskets kunnen zo groeien dat de bloembakken worden omgetoverd tot een bol. Wanneer de hanging baskets volgroeid zijn, ontstaat er een prachtige, kleurrijke bloembol aan een saaie en grauwe lantaarnpaal. Het straatbeeld wordt  door een kleurrijke bloembol meteen verbeterd.

Verschillende soorten bloemen aan lantaarnpalen 

Er bestaat de keuze tussen verschillende assortimenten geraniums en surfinias. Ook zijn er verschillende bloemcombinaties beschikbaar en zijn er verschillende hoogtes en groottes van de bakken. Zo kunnen de hanging baskets volledig naar eigen keuze samengesteld worden en in een straat geplaatst worden. De volgende bloemsoorten voor de hanging baskets zijn beschikbaar: Festivalmix, Pink Butterfly, Blue Butterfly, Wintergroen, Geranium Rood, Geranium Lila en Geranium Rood/Lila. De bloemen aan een lantaarnpaal zorgen dus voor sfeer in de straat. Door de toevoeging van bloemen ontstaat er een plezierige en positieve straatbeleving.

LEES VERDER OVER

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT