Offerte aanvragen

HOME / Inspiratie / Van stek tot bloeiende straat

Van stek tot bloeiende straat

Voordat de bloemproducten volgroeid in de steden en dorpen geplaatst worden staan deze op de kwekerij in Bemmel. De medewerkers van onze sociale werkplaats verzorgen de producten net zolang tot de planten de juiste dichtheid en hoogte hebben bereikt. Na het plaatsen verzorgt Oase Lease de bloemen regelmatig met water en natuurlijke voedingsstoffen. Na de zomer keert het product weer terug naar de kwekerij, waar het kweekproces weer van voor af aan begint.

Maatschappelijk ondernemen

Op onze kwekerij Darthuizer Productie werken we samen met ruim 250 collega’s met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. De competenties van mensen worden hier centraal gesteld voor het vinden van een passende en zo regulier mogelijke werkplek. Zo planten zij het stek in de hangingbaskets, brugbakken en piramiden. De bakken met het jonge stek worden in onze kassen enkele maanden verzorgt en onderhouden. De planten door onze collega’s worden voorzien van de juiste hoeveelheid water en biologische voedingsstoffen.
Wanneer de producten de juiste dichtheid en hoogte hebben bereikt worden deze verplaatst van onze kas naar buiten, waarna ze bij de klant worden geplaatst.

LEES VERDER OVER

Zo groeien onze hanging baskets

Wanneer de baskets uitgeleverd worden zijn de baskets goed doorgroeit, maar nog niet rijk in bloei en volume. Vanaf de warmte in mei zal de basket volop gaan bloeien tot ver in het najaar.

Bloemen aan lantaarnpalen

Voeg met bloemen aan lantaarnpalen kleur toe in een  stad of winkelstraat. Lantaarnpalen staan overal in steden en straten en dienen als straatverlichting. Deze lantaarnpalen dragen natuurlijk niet veel bij aan het verfraaien van het straatbeeld.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT