Offerte aanvragen

Duurzame keuze

Groene bouwhekken zijn een duurzame keuze om het terrein van een bouwplaats af te schermen. De hekken worden volledig duurzaam opkweekt onder verschillende onafhankelijke certificeringen en zijn daarnaast volledig herbruikbaar en recyclebaar. Een duurzame keuze voor natuur, klimaat, mens en dier.

Duurzaamheid

Duurzaam kweekproces van stek tot groen bouwhek

De groene bouwhekken worden geteeld op de productielocatie Dartplant en zijn voorzien van het “On the way to PlanetProof” keurmerk en groenkeurcertificaat ‘duurzaam product’. Deze onafhankelijke keurmerken bewijzen dat de groene bouwhekken duurzaam zijn geproduceerd en daardoor een betere keuze voor natuur, klimaat, mens én dier zijn.

Minimale milieubelasting met lokaal FSC douglas hout

De groene bouwhekken zijn ontworpen met minimale milieubelasting en vanuit een circulaire gedachte ontworpen. Het Douglas hout dat wordt gebruikt voor onze bakken zijn vervaardigd van onbehandeld FSC-gecertificeerd hout, afkomstig van een lokale leverancier. Deze keuze vermindert aanzienlijk onze ecologische voetafdruk. Doordat het hout onbehandeld is verkleurd het na verloop van tijd natuurlijk onder invloed van UV-straling. Bij oplevering heeft de bak een lichte kleur, die na enkele maanden geleidelijk vergrijst.

FSC is wereldwijd het toonaangevende onafhankelijke keurmerk dat duurzaam bosbeheer promoot. Dit certificaat garandeert dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos, waarbij de bosomgeving behouden blijft.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT