Offerte aanvragen

ONZE
PRODUCTEN

Het unieke All-in leaseconcept ontzorgt volledig. Het leaseconcept is eenvoudig. Je hoeft zelf alleen een keuze te maken uit ons productaanbod, daarna regelen wij voor het hele seizoen de rest.

SEASON FAVORITES

In de zomer is het vanzelfsprekend om te denken aan kleurrijke straatversiering, maar ook in de winter zijn er verschillende mogelijkheden om het straatbeeld op te fleuren.

Tijdens de koude, donkere dagen is sfeer in het straatbeeld onmisbaar. Maak daarom ook de winterperiode aangenaam met het winterassortiment van Oase Lease!

Net als in de zomer heb je in de winter de keuze tussen piramides en baskets. Doordat het winterassortiment bestaat uit wintergroene planten, hou je de straat het hele jaar groen.

BLOEMPIRAMIDEN

Bloempiramides zijn een bijzonder kleurrijke oplossing voor de openbare ruimte. In winkelstraten, op kades en op bruggen: de geurende bloemen verwelkomen de bezoekers al van verre.

Watergift jonge bomen

Oase Lease biedt ondersteuning in de watergift van jonge bomen.

Kant & Klaar haag

De Mobilane Kant & Klaar Haag bestaat uit een volledig met (klim)planten begroeid stalen raster. De haag is duurzaam gekweekt in een biologisch afbreekbare bak van kokosplano.

DE BASKETS

Hanging basket

De hanging basket: een van de meest in het oog springende bloemproducten in het straatbeeld. Dit prachtige, in huis ontwikkelde product zorgt direct voor een bloeiende straat. De keuze tussen verschillende assortimenten geraniums en surfinia is volledig aan jou. De waterreservoirs aan beide zijden van de lantaarnpalen zijn speciaal voor de openbare ruimte ontwikkeld, besparen water én zorgen voor de groei van een prachtige, volle bloembol.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT