Offerte aanvragen

PROJECT
HENGELO

Bloemen hebben een enorm aandeel in het sfeerbeleid van Hengelo.

PROJECT INFORMATIE

“Hoewel een moderne stad zijn charmes kan hebben, kan ook een moderne stad als Hengelo niet zonder sfeer en beleving.

Hengelo is al eeuwen bekend om haar textiel- en technische industrie. Mede door deze uitgebreide industrie kreeg de stad het in de Tweede Wereldoorlog zwaar te verduren. Meerdere malen werd deze dichtbij de Duitse grens gelegen stad gebombardeerd als poging om de industrie een halt toe te roepen. De bombardementen legden de stad in puin. De inwoners van Hengelo lieten zich echter niet stoppen en mede door hun drang tot wederopbouw werd de stad binnen afzienbare tijd weer opgebouwd. Hierbij werden weinig oude gebouwen ontzien, waardoor een moderne nieuwe stad uit haar as herrees. Bloemen hebben een enorm aandeel in het sfeerbeleid van Hengelo. Zo koos de stad voor prachtige Geraniumpiramiden en bloemenbollen met Geranium.

Geraniumpiramide

Hengelo kiest voor de Geraniumpiramide. Deze sterke bloemsoort behoort tot een van de fleurige keuzemogelijkheden. Naast Geranium kan men ook kiezen uit Surfinia, Solanum en Thunbergia, iedere soort heeft weer een compleet eigen uitstraling. Naast de gebrachte sfeer, zijn de Geraniumpiramides ook handig voor het begeleiden van verkeer. Een duidelijke looproute, zonder afbreuk aan de uitstraling van uw straatbeeld. De Geraniumpiramides zijn te bestellen in verschillende kleursamenstellingen rood en roze, of een combinatie hiervan.

Geraniumbol

De compacte uitvoering van de Geraniumpiramide, de Geraniumbol, is een ronde bloempiramide. Hoewel deze bloemenbol veelal besteld wordt in de Geraniumuitvoering, is hij ook op aanvraag op te kweken in Solanum. De bloembollen zijn een originele eye-catcher en heeft als voordeel boven de bloempiramides dan men hier overheen kan kijken. Dit zorgt voor een fleurige straat, met het overzicht nog intact. Handig voor afscheidingen tussen wegen. Oase Lease zorgt met haar All-in concept dat de bloempiramides en Geraniumbollen in Hengelo in optimale staat blijven. Zo geeft Oase Lease de Geraniumpiramides en Geraniumbollen water en voeding en verricht zijn onderhoud waar nodig.

Ook interessant

KLAAR OM TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT