Offerte aanvragen

PROJECT
RIJNSWEERD

Een fleurige en kleurrijke uitstraling van het Kantorenpark Rijnsweerd in Utrecht is gerealiseerd met de bloembakken van Oase Lease.

PROJECT INFORMATIE

Hanging Baskets
Pink Butterfly Mix

RiJNSWEERD UTRECHT

Ter opfleuring van het kantorenpark, voor een vrolijkere en representatievere uitstraling van het gebied.”

Kantorenpark Rijnsweerd in Utrecht in bloei met Oase Lease

Een fleurige en kleurrijke uitstraling van het Kantorenpark Rijnsweerd in Utrecht is gerealiseerd met de bloembakken van Oase Lease. Kantorenpark Rijnsweerd ligt tussen de oostelijke binnenstad en het Utrecht Science Park. In totaal is het Kantorenpark Rijnsweerd met 78 hanging baskets, 16 brugbaskets, 20 plantenbakken, 28 bloempiramiden en 15 bloembollen opgefleurd. De bloemen voegen enorm veel kleur toe aan het kantorenpark.

Opfleuren van kantoren

Vaak komt het voor dat gebieden waar kantoren gevestigd zijn een grijze en wat saaie uitstraling hebben. Dit is de reden dat St. Kantorenpark Rijnsweerd gekozen heeft voor de bloembakken van Oase Lease om het gebied op te vrolijken.

‘Ter opfleuring van het kantorenpark, voor een vrolijkere en representatievere uitstraling van het gebied. Hoewel het kantorenpark naast een mooi en groen park Bloeyendael is gelegen, is er binnen het kantorenpark zelf niet veel. Door het toevoegen van de bloembakken ontstaat er ‘meer representativiteit en een warmere uitstraling, voor de mensen die er werken en ook voor de bezoekers en mensen die door het gebied rijden en fietsen. Oase Lease kwam prijstechnisch het beste uit de bus, maar kwam ook met goede voorstellen, stelde zich flexibel op en gaf ook een professionele indruk’ aldus Annemarie van de Beek – parkcoördinator Kantorenpark Rijnsweerd.

Oase Lease Rijnsweerd Utrecht Hanging baskets, piramides en bollen Oase Lease Rijnsweerd Utrecht Hanging baskets, piramides en bollen Oase Lease Rijnsweerd Utrecht Hanging baskets, piramides en bollen Oase Lease Rijnsweerd Utrecht Hanging baskets, piramides en bollen Oase Lease Rijnsweerd Utrecht Hanging baskets, piramides en bollen Oase Lease Rijnsweerd Utrecht Hanging baskets, piramides en bollen Oase Lease Rijnsweerd Utrecht Hanging baskets, piramides en bollen Oase Lease Rijnsweerd Utrecht Hanging baskets, piramides en bollen

Initiatief voor bloemen

Het initiatief voor het opfleuren van het kantorenpark met bloem producten is ontstaan door een samenwerking met de gemeente Utrecht. ‘Als Kantorenpark Rijnsweerd zijn wij, in samenwerking met de gemeente Utrecht, al enkele jaren bezig met een upgrade van het gebied via diverse initiatieven. De opfleuring van het kantorenpark met bloembakken is een van de eerste acties in deze.’

Bloembakken Oase Lease
De bloembakken van Oase Lease binnen en rondom het kantorenpark, zoals de hanging baskets en bloempiramiden, hebben een mix van verschillende soorten bloemen zoals Geraniums en Surfinia in verschillende soorten kleuren. Dit zorgt voor een kleurrijke en sfeervol beeld.

Parkcoördinator Annemarie van de Beek –vertelt dat ze ‘dik tevreden zijn over de geleverde kwaliteit. De bloembakken worden goed verzorgd en als ze bijv. wind- of weerschade hebben opgelopen, worden ze tijdig opgeknapt of vervangen. Prettig is ook dat we helemaal ontzorgd zijn, alles wordt van begin tot eind door Oase Lease verzorgd.’

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT