Offerte aanvragen

PROJECT
VEENENDAAL

Met de bloembakken van Oase Lease worden de bruggen, pleinen en straten in het centrum in de zomermaanden versierd met prachtige bloembakken.

PROJECT INFORMATIE

Hanging Baskets

Geranium

Veenendaal

“Het centrum is redelijk ‘versteend’. Dus de bloembakken met de kleurrijke bloemen vormen een mooie aanvulling”

Bloeiende hanging baskets versieren binnenstad Veenendaal

Wat nodigt meer uit dan het aanzicht van kleurrijke bloemen? Dat dacht Winkelstad Veenendaal ook en daarom hangt de binnenstad vol met bloeiende hanging baskets. Met de bloembakken van Oase Lease worden de bruggen, pleinen en straten in het centrum in de zomermaanden versierd met prachtige bloembakken.

Groen, duurzaamheid en klimaat
In de huidige tijd van klimaatverandering neemt aandacht voor groen, duurzaamheid en klimaat in de algemene zin toe. Hittestress in binnensteden is een toenemend probleem, duurzame omgang met energiebronnen is een dagelijks topic en biodiversiteit krijgt steeds meer aandacht. Het is dan ook een ambitie van Veenendaal om nadrukkelijk(er) aan de slag te gaan met groen, duurzaamheid en klimaat.

‘Het initiatief om de binnenstad van Veenendaal aan te kleden met hanging baskets is onderdeel geweest van een groter initiatief waarbij we hebben gekeken hoe we de aankleding van het centrum naar een hoger plan konden tillen. We zijn altijd op zoek naar middelen om het centrum leuk, gezellig en aantrekkelijk te houden voor onze bezoekers. Hiervoor werken we in de winter met feestverlichting, hebben we verspreid door het centrum kleurrijke banieren, maar juist in het voorjaar en de zomer zochten we naar meer kleur. Het centrum is redelijk ‘versteend’. Dus de bloembakken met de kleurrijke bloemen vormen een mooie aanvulling’, aldus Henny Jansen – Binnenstadmanager bij winkelstad Veenendaal.

Oase Lease Veenendaal - hanging baskets Oase Lease Veenendaal - hanging baskets Oase Lease Veenendaal - hanging baskets Oase Lease Veenendaal - hanging baskets Oase Lease Veenendaal - hanging baskets Oase Lease Veenendaal - hanging baskets Oase Lease Veenendaal - hanging baskets Oase Lease Veenendaal - hanging baskets

Hanging baskets versieren binnenstad

Daarnaast draagt meer groen en water bij aan een aantrekkelijk verblijfsklimaat en beleving in de binnenstad. Groen in de vorm van bloembakken werken sfeer verhogend. Los van het feit dat de kleurrijke hanging baskets het gebied visueel aantrekkelijker maken, kan het vanuit commercieel oogpunt dus ook een slimme investering zijn. Men is bij een bezoek aan een binnenstad in toenemende mate op zoek naar een totaalbeleving. Ook in de binnenstad van Veenendaal wordt het belang van groen en duurzaamheid door stakeholders breed onderschreven. Het draagt bij aan beleving, verblijfskwaliteit, gezondheid en wonen.

‘Oase Lease stond bij ons bekend als verreweg de grootste en beste op dit vlak. De mensen van Oase Lease werken zeer netjes. De plantenbakken hangen er het hele seizoen prachtig bij. Je ziet dat er veel energie in wordt gestopt om het mooi te houden. Ook tijdens warme periodes wordt er meer dan voldoende water gegeven, waardoor er eigenlijk nooit zorgen zijn of alles wel mooi blijft. En als er al een klacht is of een bak is beschadigd, dan wordt het snel opgepakt. Prima service! Henny Jansen – Binnenstadmanager bij winkelstad Veenendaal’.

 
 

Ook interessant

KLAAR OM
TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT