Offerte aanvragen

PROJECT
DOORN

Een groene beleving voor het centrum van Doorn.

PROJECT INFORMATIE

Hanging baskets

Bloemen piramiden

Festival mix

Geranium rood/lila

Doorn

Het is van belang dat iedere plaats, groot of klein, genoeg voorzien is van groen. In de gemeente Utrechtse Heuvelrug ligt het dorp Doorn. Naast de bezienswaardigheden in Doorn zoals de Maartenskerk, Huis Doorn en de Doornse Kaap zijn de bloembakken ook een echte eyecatcher. Een dorp als Doorn krijgt meteen een frisser straatbeeld wanneer er bloemen zijn toegevoegd. Zij hebben hier ook gebruik van gemaakt om nog meer sfeer te creëren. Doorn is hierdoor echt een bloemendorp geworden. 

Verschillende locaties

Waan jezelf in een bloemenzee wanneer je op de parkeerplaats bij Rozenburg parkeert. Aan iedere lantaarnpaal is wel een hanging basket te vinden. Dit is gedaan om het maximale uit de omgeving te halen. 

Wandelend door de Kampweg zijn onze hanging baskets ook te bewonderen. De baskets zorgen voor een ware kleurenexplosie in de straat. Mede door de kleuren vallen ze goed op. 

In de Thorheimpassage staan 2 bloemen piramiden vol in bloei. Van beide kanten van de passage zijn de bloemen te bewonderen. Wanneer je deze passage inloopt, wordt je gelijk kleurrijk begroet door de bloembakken.  De kleur geeft een frisse kijk op de passage en is zeer uitnodigend.     

Bloemen piramiden

Het gebruik van veel bloemen is essentieel voor het straatbeeld. Bloemen brengen de sfeer in een straat al snel omhoog. Door bloemenpiramides toe te voegen, kan dit op een snelle manier verwezenlijkt worden. 

Toegepaste mixen

Wat een belangrijk onderdeel is van het groener maken van de omgeving, is het kiezen van de soort bloemen die gebruikt gaat worden. Voor de hanging baskets koos Doorn voor de festival mix. Deze mix van diverse soorten van o.a. surfinia’s en geraniums geven een explosie aan kleuren. Dit is de perfecte mix om het straatbeeld van veel kleur te voorzien. 

Ook heeft Doorn gekozen voor de de geraniumpiramiden. Hierbij zijn de kleuren rood en lila gebruikt, deze kleuren voegen een speels effect toe aan het straatbeeld.  

 

Ook interessant

KLAAR OM TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT