Offerte aanvragen

PROJECT TIEL

Tiel, de stad met een rijke historie in een kleurrijk jasje gestoken.

PROJECT INFORMATIE

HANGING BASKETS

BLOEMEN PIRAMIDEN

BRUG BASKETS

Geranium rood/lila

TIEL

In het hart van het Rivierengebied ligt de stad Tiel, wat ook wel de fruitstad genoemd wordt. Denk aan Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Tiel zelf is een stad met een rijke historie, maar ook in de omgeving vindt je authentieke dorpen met sfeervolle straatjes en pleintjes. Deze rijke historie wordt aangevuld door een combinatie van onder andere hanging baskets, bloemen piramides en  brug baskets. Hierdoor ontstaat er een prachtige combinatie van historie en natuur.

METAMORFOSE

Tiel heeft gebruik gemaakt van bloemen op verschillende locaties, zo is het goed verdeeld. Niet alleen lantaarnpalen op de (varkens) markt, waterstraat en hoogeindsestraat worden veranderd in kleurrijke bloemen posten, ook een brug in het kalverbos is omgetoverd tot een heuse bloemen oase. Maar liefst 6 bakken aan beide kanten van de brug zijn neergehangen om zo de brug optimaal te benutten. Zo krijgt de omgeving een ware metamorfose. 

HANGING BASKETS

Tiel koos voor de hangende en staande producten om zo meer variatie toe te voegen. De hanging baskets brengen veel sfeer in iedere winkelstraat. Deze opvallende bakken geven de omgeving de benodigde extra kleur die het nodig heeft. De hele straat zal hierdoor in bloei staan. De keuze van Tiel is gevallen op de mix geranium rood/lila.

BLOEMEN PIRAMIDEN
De piramides komen in veel verschillende soorten waardoor er veel keuze is. Iedere bloem piramide kan anders zijn. Niet alleen zijn er verschillende soorten, er zijn ook verschillende functies. Ze zijn niet alleen voor de sfeer maar zijn ook zeer  geschikt voor verkeersbegeleiding.

BRUG BASKETS

Doordat er een bloemenschaal aan beide kanten van de reling hangt, wordt de brug overladen met kleur. Tiel koos hiervoor ook voor de mix geranium rood/lila. Door deze kleuren te combineren ontstaat er een kleurrijk geheel.

TOEGEPASTE MIXEN

Verschillende mixen zijn gebruikt om van Tiel een kleurrijke stad te maken. Een van die mixen is Geranium rood lila hier zijn de hanging baskets en de brug baskets mee gevuld.

 

Ook interessant

KLAAR OM TE BLOEIEN?

Amsterdam

Leiden

Hengelo

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT