Offerte aanvragen

HOME / Inspiratie / kerstbomen

VERHUUR EN VERKOOP KERSTBOMEN

Oase-lease verhuurt en verkoopt grote kerstbomen aan onder meer winkelverenigingen, hotels, restaurants, bedrijven, gemeenten, tuincentra en hoveniers.

Full-service 

De klant kan de kerstboom zelf op halen, maar u kunt de boom ook laten leveren, opzetten, voorzien van verlichting en eventueel kerstballen, afbreken en afvoeren. Voor stabiele plaatsing van de grote bomen leveren wij diverse betonnen en stalen voeten, passend bij de boomgrootte en de plaatsingslocatie.

Wanneer u kiest voor full service, wordt u volledig ontzorgd. Van begin tot eind regelen wij:

  • Levering
  • Plaatsing met passende voet
  • Aanbrengen verlichting en eventueel versiering (vraag naar de voorwaarden)
  • Afbraak en afvoer

Na akkoord op de offerte wordt samen met de opdrachtgever een planning opgesteld voor de plaatsing van de boom.

 

De bomen

Onze bomen, vrijwel altijd van het soort Picea abies of Abies Nordmanniana, onderscheiden zich door de volmaakte kwaliteit.

De bomen zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en plantages; grotendeels afkomstig uit de Ardennen en deels uit Duitsland. Dit houdt in dat voor iedere gerooide boom voldoende herplant plaatsvindt en het assortiment voor de toekomst gewaarborgd blijft.

Het plaatsen

Het proces van het plaatsen van de kerstboom vindt in een intensieve, korte periode plaats.

Bij de plaatsing wordt gewerkt met hoogwerkers en kranen. Voor de plaatsing zelf biedt Oase-lease speciaal ontwikkelde voeten, die schoorlijnen overbodig maken. De kerstboom kan hierdoor midden op een plein geplaatst worden, zonder dat voorbijgangers struikelen over lijnen en dat de bestrating opengebroken moet worden.

Plaatsing vindt op het geplande tijdstip plaats, onder voorbehoud van weersomstandigheden.

LEES VERDER OVER

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT