Offerte aanvragen

HOME / Inspiratie / winactie

winnaars WINACTIE 

Afgelopen maand stonden onze bloemen door het hele land prachtig in bloei. Dit hebben velen laten zien door mee te doen aan onze winactie. In verschillende steden waar onze bakken staan en hangen zijn aardig wat foto’s gemaakt en de resultaten zijn prachtig. Bedankt voor alle inzendingen. Bekijk hier onder de resultaten van de drie winnaars of ga naar ons Instagram kanaal voor alle inzendingen.

De 1e prijs is voor @Irrepir1962 met deze prachtige foto van onze brugbasket in Sneek. Van harte gefeliciteerd met de dinerbon ter waarde van 150,-

De 2e prijs is voor @MookW010 met het prachtige plaatje van onze brugbaskets in het mooie Leiden. De rode LivePicture GO komt jouw kant op!

En last but not least is @Charmingm ook in de prijzen gevallen met haar kleurrijke foto van onze brugbasket in Roermond. De pot honing van de bloemen van Oase Lease zijn voor jou!

Van harte gefeliciteerd allemaal! Wij zullen contact opnemen met de winnaars.

 

 

LEES VERDER OVER

De natuur maakt gelukkig

Mensen die meer in aanraking komen met de natuur hebben een positiever levensbeeld dan mensen die voornamelijk binnen zitten, meldt Ellison Chair. Door je meer buiten te begeven voel je je vitaler en energieker.

Een ode aan de Surfinia

Een openbare ruimte aankleden met bloemen lijkt een lastige onderneming. Hoe zorg je ervoor dat de bloem volledig tot zijn recht komt in de vaak grote en open ruimte en waar je ook nog eens weinig tijd hebt voor verzorging? De Surfinia maakt het je gemakkelijk.

Contact

Oase Lease
Viola 3
6681 RA
Bemmel

algemene voorwaarden   |   ons privacybeleiD   |   COPYRIGHT